BNP Paribas Cardif globalt

• Ledende i Europa innen bank- og finansytelser
  • Opererer i 75 land

Om oss

BNP Paribas Cardif leverer risikoforsikring via samarbeidspartnere på det norske markedet, og vår hovedvirskomhet er låne- og betalingsforsikring.

Vår oppgave som forsikringsleverandør er å bidra til sterkere kunderelasjoner og økt lønnsomhet for våre samarbeidspartnere, samt skape økonomisk trygghet og merverdi for deres kunder.

BNP Paribas Cardif ble grunnlagt i Sverige i 2000 og opprettet i 2007 et nordisk konsern med to svenske forsikringsselskaper, og filialer i Norge og Danmark. Vi forsikrer ca. en halv million kunder og samarbeider med over 20 partnere, deriblant flere av de ledende bankene.

BNP Paribas Cardif utgjør forsikringsdelen av det internasjonale bankkonsernet BNP Paribas, en av verdens sterkeste banker.